“La postproducció pot semblar un camp molt tècnic, però en realitat és l’element més important en l’anatomia de la construcció cinematogràfica. És l’art que estructura l’arc dramàtic del film. La pel·lícula, els diàlegs, el so, la música i els efectes són els seus cinc pilars principals. Durant el procés de postproducció, cada un d’aquests pilars és dissenyat i editat independentment per artistes de gran talent, la contribució dels quals poques vegades s’aprecia o es comenta. Fotograma a fotograma, amb precisió i habilitat, la teva creació va agafant personalitat. La postproducció és la clau per fer que un film tingui màgia o sigui mediocre. Amb ella enllesteixes la teva obra per tal de presentar-la al món i que tothom la pugui veure i criticar.”

Robert Evans

POSTFLOW
POST PRODUCCIÓ
DISSENY Y GESTIÓ DE POSTPRODUCCIONS AUDIOVISUALS

A POSTFLOW dissenyem i gestionem la postproducció de productes audiovisuals. Estem centrats en la producció cinematogràfica i assessorem i guiem a través de tots els processos de postproducció.
Garantim la tranquil·litat dels productors en aquest sector que està en constant transformació tecnològica.
Treballem per acabar els projectes a temps i sense desviacions de pressupost.
Comptem amb experiència i solvència en coproduccions internacionals

SERVEIS
ASSESSORAMENT
Assessorem els productors per tal de preveure les despeses i les necessitats tècniques i de recursos humans de la postproducció des de la fase gestació dels projectes. Un bon treball de postproducció comença a la preproducció.
ANTIPIRATEIG
Prenem totes les mesures tècniques per evitar que la pel·lícula es filtri, en qualsevol de les fases de realització. Ens encarreguem de marcar de forma personalitzada qualsevol còpia o fragment que surt cap a empreses de serveis tot complint amb les polítiques antipirateig més exigents dels mercats internacionals.
DISSENY
Dissenyem els fluxos de treball de la postproducció, tant tècnics com artístics. Avaluem les condicions globals de la producció i n’optimitzem i maximitzem els recursos disponibles.
DELIVERIES
Estem especialitzats en coproduccions internacionals. Assessorem els productors abans de signar contractes de deliveries. Coneixem el mercat, negociem i evitem entrar en despeses innecessàries i/o ruïnoses si no es discuteixen a temps.
GESTIÓ
Gestionem la postproducció en tot el seu ventall de responsabilitats. Ens encarreguem des del control de la despesa fins a la supervisió artística dels acabats, passant per la contractació dels serveis i de les persones.
MUNTATGE
Posem èmfasi en el muntatge cinematogràfic ja que el considerem el punt de partida de totes les decisions de postproducció d’un film. Analitzem el tall de la pel·lícula abans de donar-la per tancada, tant a nivell artístic com a nivell financer.
PROJECTES
Pel·lícules
FILMOGRAFIA
Agraïts d'haver col·laborat amb vosaltres
Testimonis


“Quan conclou el rodatge, els membres de l’equip celebren eufòrics que la pel·lícula ha acabat però entre tanta alegria i gresca ha una parella que brinda i somriu amb els altres sabent que queda molt, però que molt per davant. Són el director i el productor. La postproducció és un procés tan intricat i complex com el recorregut fins al moment. Un període en què la pel·lícula pot ser malbaratat per complet i en el qual el director va a vegades perill d’enfonsar a causa de la pressió … El remei: comptar amb un equip que s’encarregui de conduir l’endimoniat procés amb enlluernadora professionalitat i amb una extrema atenció pel detall que demostri dia a dia l’enorme afecte que professen pel que fan. Aquest equip de gent mítica existeix i es diu Postflow.”


“Tadeo Jones és gairebé un fill amb el que porto compartint ja 17 anys, i només vull que passi per les millors mans. Mans que mimin cada fotograma amb la mateixa dedicació que la teva pròpia, i que tinguin cura cada pas com si fos l’últim. El cinema d’animació és una carrera de fons on trobar-te entusiasme i professionalitat en la gent que t’envolta és probablement el que més valoro en els equips que formen part de les pel·lícules. Postflow ha aportat dues coses al més alt nivell, abraçant cada llargmetratge que he fet amb ells com si fos seu i assegurant que cap detall quedava abandonat sense solució. Desitjant compartir la següent aventura amb ells.”


“Els directors no sabem fer gairebé res. Sort que ens envoltem d’un munt de gent molt capaç que ens treu les castanyes del foc. Per la postproducció d’ABRACADABRA he comptat amb el gran (i pacient) equip de POSTFLOW Han aconseguit fer realitat una de les frases preferides de tots els directors, -No passa res, això ho arreglem en la postpo-. GRÀCIES Victor, Mica i Ana per acompanyar-me en aquest abracadabrant viatge! “


“Quan vaig fer el Truco del Manco vaig apendre una cosa de Juan Manuel Montilla” Langui “, una màxima que demano a tots els equips amb els quals treballo; alegria, esforç, detalls i il·lusió, així definiria el treball que al llarg de tres pel·lícules he viscut amb l’equip de Postflow. jo necessito envoltar-me d’un equip que em faci créixer, de persones que sàpiguen molt més que jo, així arribo a solucions i acabats que resulten molt millors que els que tenia al cap. Tenen una barreja que funciona: talent, experiència i moltes ganes d’aprendre, i això es veu i s’encomana. “


“El món de la postproducció, aquest món inexacte i tècnic alhora, artístic i ple de workflows difícils i complicats que tothom sap que existeix, que està i que és necessària per a acabar qualsevol producció, ja sigui de grading, de VFX o de so. per això quan el bon fi, és només un, acabar i acabar bé les produccions es necessita un bon aliat que sàpiga entendre el inexacte, el tècnic, el complicat i l’artístic alhora, Postflow és una garantia per que entén, comprèn i sap. Fent que el camí de la postproducció sigui mes fàcil, més suportable i amb garanties d’èxit per al productor.

POSTFLOW
Contacte
Via Laietana 37, 5-2 BARCELONA 08003
+34 656800642
jaume@postflow.es